Inspiratie

Even voorstellen: onze collega Tom!

3 juli 2024

Vandaag stellen we graag aan je voor: Tom Visser. Tom is Designer binnen Team Online. Hij denkt na over creatieve campagnes voor onze klanten en maakt de mooiste visuals en animaties. Ook richt Tom zich in zijn werk op de nieuwste trends wat betreft AI en zorgt hij dat we binnen Marksmen goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt. Maak kennis met Tom!

Ha Tom, licht eens even toe wie je bent!
Hey, ik ben Tom, ik ben 28 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, maar ik woon sinds een aantal jaren in het mooie Groningen. Waar ik zoal van houd: lekker eten en drinken. Zo ben ik een groot fan van een lekker biefstukje en maak je me blij met welk gerecht dan ook uit de Italiaanse keuken. Met een glas rode wijn of whisky kun je me trouwens ook erg gelukkig maken. Verder heb ik een grote liefde voor muziek. Er zijn weinig genres waar ik niet van kan genieten, zelf speel ik gitaar. Qua sportiviteit; ik ben met regelmaat in de sportschool te vinden! Andere sporten die ik graag op het scherm volg zijn bijvoorbeeld MMA of Formule 1. Met vrienden ga ik graag een potje schieten (op de Playstation) of lekker wat speciaalbiertjes proberen.

En wat is jouw rol binnen Marksmen?
Binnen Marksmen ben ik werkzaam als designer binnen Team Online. Ik vind het ontzettend tof om de vrijheid te hebben binnen een creatief project en om dan iets neer te zetten waar mensen met plezier naar kunnen kijken, of wat ze aan het denken zet. Naast grafisch ontwerp en animeren ben ik graag bezig met beeldbewerking op basis van de nieuwste AI-technieken. Deze betrek ik graag bij het creatieve proces!

Hoe verliep jouw carrière voor Marksmen en hoe ben je uiteindelijk bij Marksmen terechtgekomen?
Een carrière op het gebied van recruitment had ik voor ik bij Marksmen kwam nog niet. Wel had ik al wat sales ervaring op zak door mijn bijbaan. Ik was nog druk bezig met studeren toen Bart mij een bericht stuurde via Linkedin, waarna een korte digitale kennismaking volgde en vervolgens een fysieke ontmoeting op het Marksmen-kantoor plaatsvond. The rest is history.

Zijn er ook dingen die je graag wilt bereiken met en binnen Marksmen?
Er valt altijd wat te leren en bij Marksmen krijg ik voldoende ruimte om mijn design vaardigheden te blijven ontwikkelen en verbeteren – met name op gebied van online recruitment. Samen toffe campagnes maken waar onze klanten ondersteboven van raken: dat is mijn doel.

Tof! En wat vind je leuk aan je werk?
Er is heel veel leuk aan werken bij Marksmen. Maar echt, haha! De diversiteit aan klussen en klanten, werken en lachen met gezellige, behulpzame collega’s, de mooie locatie van Marksmen in de Groningse binnenstad, het potentieel om te leren en te ontwikkelen… Ik zit hier goed op mijn plek.

En om je nog wat beter te leren kennen: Welke levenservaring blijft je voor altijd bij?
De strijd tegen en het overwinnen van leukemie! Hierdoor heb ik een hoop geleerd over veerkracht en een diepere waardering voor het leven gekregen!

En heb je ook een guilty pleasure?
Ik weet niet zeker of ik me er echt guilty om moet voelen, maar ik kan heel erg genieten van alles 80’s: de muziek, de films, de auto’s, ik vind het allemaal heerlijk!

Lees verder