Inspiratie

Even voorstellen: onze collega Willem!

4 maart 2022

Wie?
Willem! Ik ben 25 jaar, geboren in Mijdrecht, maar opgegroeid in Roden. Ik woon midden in de stad, waar ik vorig jaar zomer het team van Marksmen ben komen versterken.

Waar kom je vandaan Willem?
Voor mijn komst bij Marksmen heb ik met veel plezier gewerkt bij Bureau Méteau, als accountmanager. Ik studeer ondertussen Bedrijfskunde, waar ik inmiddels een fijne balans heb gevonden tussen werken en studeren.

En dan bij Marksmen..
Zeker! Ik was op zoek naar een nieuwe omgeving, een jonge en dynamische organisatie waar ik verder kan leren. Ik wou graag mijn horizon verbreden, andere gesprekken voeren en de IT-markt ontdekken. Bij Marksmen krijg ik die kans en kan ik de verbinding leggen tussen de wensen van verschillende organisaties en kandidaten. Ik leer steeds meer organisaties kennen en bouw nu mijn eigen netwerk op, zodat het maken van de juiste match ook steeds gemakkelijker gaat. Ik vind het leuk om de verbinder te zijn en de uitdaging aan te gaan om beide partijen gelukkig te maken. Veel geduld en af en toe met teleurstellingen omgaan hoort daarbij. Gelukkig raak ik, als ik frustraties heb, deze snel kwijt bij een potje tafeltennissen op kantoor 😉

Sta je al bovenaan in het klassement? We hebben gehoord dat je sportief bent..
Het gaat de goede kant op! We zijn redelijk aan elkaar gewaagd, maar ik streef er natuurlijk wel naar om iedereen te verslaan. En sportief ben ik zeker, nu in een iets mindere mate dan vroeger. Ik heb 10 jaar lang mijn jongensdroom nagejaagd als middenvelder in de jeugd bij FC Groningen. Tegenwoordig ben ik druk met padellen en mijn collega’s verslaan met tafeltennis dus. 

Heb je jouw toekomstplannen ook al uitgestippeld?
Ik vind het lastig me nu al over de toekomst uit te spreken. Ik heb gemerkt dat mijn ambitie zich nog moet vormen, waar ik het vooral belangrijk vind dat ik het naar m’n zin heb. Ik richt me voor de komende jaren op het afronden van mijn studie en wil daarnaast mooie stappen zetten bij Marksmen.

Naast voetbal en padellen, nog andere hobby’s?
Ik ben naast voetbal ook liefhebber van andere sporten. Zo kijk ik graag naar formule 1, maar ook tennis vind ik erg leuk. Ik ben niet per se een chefkok, maar vind het leuk als vrienden over de vloer komen en we samen wat koken en natuurlijk een biertje drinken. Ze noemen mij dan ook altijd “de snijder”, daar laat ik het dan ook maar bij. Voor mezelf koken doe ik eigenlijk niet, daarom is uit eten gaan ook wel mijn ding. Huis de beurs in één van mijn favoriete plekjes, mede doordat je daar eerst even een spelletje kunt spelen voordat je aan tafel gaat.

Wat is nog meer typisch Willem?
Als ik mezelf moet omschrijven is dat rustig, positief ingesteld en iemand die van gezelligheid houdt. Ook hou ik van wat overzicht, met name in mijn huis. Alles heeft een plekje, anders word ik onrustig. Ik vind het daarnaast heel fijn om misdaad podcasts te luisteren, af en toe een biografie te lezen en Scandinavische series te kijken, om mee te ontspannen.

Over lezen en kijken gesproken, hoe zit het met die guilty plessure?
Hah, de Linda! Die lees ik graag. Ik ben alleen bang dat dit me nog even gaat achtervolgen.. Nu we toch bezig zijn: ik kijk ook graag naar het tv-programma BinnensteBuiten. Absolute senioren-tv, maar ik kan het iedereen aanraden na een drukke dag.

Tot slot, wat is jouw doel dit jaar?
50 studiepunten halen, toch echt eens voor mezelf gaan koken en droombanen creëren! 

Lees verder