Wat wij doen

Alle relevante data in een overzichtelijk dashboard

Bij Marksmen gebruiken we tech & data om de voor jou meest relevante vraagstukken op het gebied van recruitment inzichtelijk te krijgen. Wij laten data een verhaal vertellen en dat komt tot uiting in ons dashboard. Geen standaard dashboard, maar op maat gesneden en voor elke klant uniek. Alles op één plek, zodat je razendsnel kunt zien hoe jouw campagnes en recruitmentprocessen ervoor staan.

Dashboard

Data in hapklare brokken

Geen overbodige informatie op je scherm, geen ingewikkeld web aan gegevens, maar alleen zien wat ertoe doet. Hoe doen de wervingscampagnes het? Wat zijn de kosten, wat is het volume en het resultaat? En in het proces: hoe ziet de recruitment-funnel eruit? Ons dashboard laat alles zien, ook qua tijdsfactor, verloop en doorstroming. Filteren gaat gemakkelijk, bijvoorbeeld op ervaringsniveau, regio of business unit. Koppelen met je ATS-systeem of Google Analytics? Appeltje, eierballetje.

Beter zicht op potentiële kandidaten

Door de candidate journey inzichtelijk te maken kom je te weten wat de potentiële kandidaat beweegt en waar hij of zij zich online begeeft. Hier kun je perfect op inspelen met betaalde advertenties en organische content.

In kaart brengen van knelpunten

Waar haken kandidaten af: bij het sollicitatieformulier of op de werkenbij-pagina? Of is het proces de boosdoener en duurt het simpelweg te lang voordat je iemand een aanbieding doet? Het signaleren van knelpunten is de eerste stap in het doorvoeren van optimalisaties.

Afrekenen op daadwerkelijke resultaten

Er wordt nog te vaak gestuurd op aantal kliks, sollicitanten of impressies, terwijl de essentie van recruitment het vervullen van je vacature is. Marksmen heeft dezelfde visie. Reken je campagnes niet af op kandidaten en hires, maar kijk verder. Veel verder.

Meer rendement, minder kosten

Het realtime dashboard stelt klanten in staat om onder andere aan te sturen op cost-per-sollicitatie en cost-per-hire, wat uiteindelijk meer rendement en minder kosten oplevert. Een optimaal recruitmentproces kent louter voordelen en winnaars.

Waarom Marksmen? Waarom ons dashboard?

  • Helemaal afgesteld op jouw organisatie
  • Snel, makkelijk en overzichtelijk
  • De reis van de kandidaat (candidate journey) begrijpen
  • Inzicht krijgen in de meest relevante data
  • KPI’s en metrics die voor jou interessant zijn
  • Te koppelen aan (bijvoorbeeld) je ATS-systeem

Marksmen heeft alle kennis onder één dak.
Start je groei vandaag.