Over marksmen

Onze werkwijze

Een formule die werkt

Als je op zoek bent naar talent, wil je daar niet te lang op hoeven wachten. Je wilt zo snel mogelijk zo veel mogelijke goede kandidaten aan tafel. Dan kun je door! Dit is waar Marksmen vol op inzet.  
 
We kijken niet alleen naar de korte termijn. Natuurlijk helpt het als we jou via (traditioneel) recruitment snel een geschikte kandidaat bezorgen. Maar we hebben ook nadrukkelijk aandacht voor de langere termijn: een constante stroom van relevante sollicitanten. Dat doen we met behulp van online marketing, technische oplossingen en slim datagebruik.

Kortom: recruitment zoals het in 2019 zou moeten.

Digital

Potentiële hires bevinden zich steeds vaker op online kanalen. Zorg dat jij zichtbaar bent met de juiste boodschap.

Strategy

Marksmen denkt en werkt graag mee aan recruitmentstrategieën en -plannen.

Technology

Wij zorgen voor maximale gebruik van data ten behoeve van automatisering, relevantie, schaal en efficiëntie.

Recruitment

Door onze gerichte searches en begeleiding op korte termijn een hire realiseren.

Resultaten boven alles

Een ijzersterk fundament om daarna samen de stip op de horizon te zetten

  • Pragmatisch

    Marksmen hanteert een agile aanpak: een flexibele planning, continu testen en learnings uit data zijn één van de principes van onze werkwijze. Deze wijze stelt ons in staat om zo tot een resultaat te komen die aansluit op de wens en behoefte van de klant.

  • Hybride

    Wij koppelen het beste van twee werelden aan elkaar. Door traditioneel recruiten te combineren met onze online recruitment knowhow vinden wij sneller relevantere en betere kandidaten.

  • Alles op maat gemaakt

    Geen organisatie is hetzelfde daarom kijken we gericht naar wat er nu staat, maar vooral nodig is om jouw bedrijf verder te laten groeien in alle opzichten.

Focus op resultaat

Bij aanvang is onze visie om een juiste basis te creëren, correct te kunnen doormeten en activiteiten op basis van KPI’s en doelen aan te sturen.

Wij werken met