Over Marksmen

Over Marksmen

 

Als je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme.

Welkom bij Marksmen. In 2018 opgericht door Theo Pols en Bart Klasens, waarbij Achmad Mardjoeki niet veel later als derde partner aansloot. Met een flink gegroeid team zijn wij in de binnenstad van Groningen gesitueerd in een historisch pand vol karakter en oude elementen. Onder de rook van de Martinitoren bundelen wij onze krachten op het gebied van recruitment, online marketing en data & tech. Dit zorgt voor een nieuwe manier van werken. Een toekomstbestendige manier ook, aangezien wij alle relevante trends, ontwikkelingen en technologieën implementeren in onze dienstverlening. Wij helpen jou om de beste mensen te vinden en bieden daarin een solide pakket aan mogelijkheden aan. Ben jij klaar voor de toekomst?

Van alle markten thuis.

Wij zetten personele uitdagingen om in oplossingen. De branche of grootte van het bedrijf is ons om het even. Het Marksmen-team is flexibel, nuchter en pragmatisch. En topfit, waardoor we ook de hoogste bergen trotseren. Op zoek naar talent? Wij hebben de tools, data en technieken.

Het DNA van Marksmen
Nuchter | Pragmatisch | Snel schakelen

Creëren van de juiste basis

Bij Marksmen zorgen we ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om een versnelling te maken op het gebied van online recruitment. De onderdelen die primair de meeste impact hebben komen als eerste aan bod.

Een samenwerkingspartner

Wij opereren zowel op operationeel als strategisch vlak. Of het nou gaat om een flinke kennisinjectie, een extra paar handen om zaken te versnellen of een nieuwe (recruitment)koers: wij zijn dé samenwerkingspartner.

Resultaatgedreven campagnes

Noem ons gerust een geoliede machine die levert. Van tevoren stemmen we KPI’s af, zoals volume en de kosten per kwalitatieve kandidaat of hire. Onze campagnes zorgen vervolgens voor renderende kanalen en tastbare resultaten.

Een overzichtelijk dashboard?

Duidelijk, overzichtelijk en uitvoerbaar. Ons dashboard – voor elke klant anders – maakt data begrijpelijk. Het toont de grote lijnen, trends, het effect van online adverteren en welke vacatures het meest opleveren.

Badass tech & recruitment marketing. 

In de goede zin van het woord dan hè? Wij zetten onze tanden in jouw recruitmentvraagstuk en laten pas los als er resultaten zijn geboekt. Groningers worden vaak nuchter genoemd. Dat klopt. Wij zijn wars van poespas en praatjes. Die nuchterheid gaat niettemin gepaard met een aangeboren aanpakkersmentaliteit. Met jouw doel voor ogen stropen wij de mouwen op.

Alle data inzichtelijk. Alle vacatures centraal.

Dat wij ons behoorlijk kunnen redden in de uitgestrekte landschappen van marketing en recruitment heb je inmiddels wel door. Marksmen heeft echter ook een paar techneuten aan boord die data behapbaar maken, inclusief futureproof tooling. Op ons visuele dashboard zie je direct hoe je wervingsactiviteiten ervoor staan. De feedmanager is ons tweede geheime wapen. Deze tool maakt het gemakkelijk om vacatures centraal te beheren, waardoor je je zichtbaarheid vergroot en kosten én tijd bespaart. 

Meer over het Dashboard en de Feedmanager

Moi, even voorstellen! Dit is het Marksmen-team.

Marksmen heeft alle kennis onder één dak.
Start je groei vandaag.