Wat wij doen

Employer branding

Allesomvattend. Zo kijken wij naar employer branding. Het draait niet alleen om een sterke recruitmentcampagne of een hippe werkenbij-pagina. Employer branding is véél meer dan dat. Het draait om jouw werkgeversmerk. De juiste mediastrategie en online beleving. Een fijne werkplek. En branding niet als doel op zich, maar als middel om de juiste doelgroep te imponeren: je huidige én toekomstige medewerkers.

Employer Branding

Creatief concept in één dag. Strategie voor de toekomst.

Onze pressure cooker sessies zijn dodelijk effectief. We verbinden thema’s en onderdelen van je bedrijf. We leren de cultuur kennen. Het imago. De doelgroep. Samen brainstormen en ontwikkelen we binnen een dag een werkend concept bij elkaar, wat als basis van onze samenwerking dient. Met de focus op resultaat. Dat kenmerkt Marksmen. Wij schrijven jouw verhaal. Onze campagnes doen de rest.

Pressure cooker sessies

Effectief brainstormen, dat kunnen wij als geen ander. Tijdens onze befaamde pressure cooker sessies leggen we de basis voor onze samenwerking. In één dag krijgen we jouw verhaal inzichtelijk, wat als krachtig startpunt van onze samenwerking dient.

Persoonlijk en op maat gesneden

Wij geloven niet in een one-size-fits-all-aanpak. Elk bedrijf is anders en dus is maatwerk van essentieel belang. Zelf uitvogelen kost tijd, geld en vraagt om de juiste middelen. Kopiëren van een ander is gedoemd te mislukken. Wees gerust. Wij hijsen jou in dat maatpak.

Een krachtig merk en de juiste beleving

Uit onze pressure cooker sessie rolt een sterk, creatief concept. Vanuit hier bouwen we jouw werkgeversmerk en Employer Value Proposition (EVP) op. De waarden en kenmerken. De positionering, uitstraling en doelgroep. Wij zorgen voor de perfecte merkbeleving.

De focus op resultaat


Jouw werkgeversmerk brengen we linea recta naar de kandidaten. We presenteren je employer brand op een mooie manier, zorgen voor fraaie en slimme campagnes, maar houden daarin één ding voor ogen: het resultaat.

‘Hallo vacature, trek iets moois aan. We gaan!’

Employer branding | Onze werkwijze

  • Inventarisatie – Hoe ziet het DNA van de werkgever eruit? De cultuur, identiteit en het imago? Wat zijn de kernwaarden? In een brainstormsessie diepen wij alles uit. Het begin is er. 
  • Strategie – Grondig onderzoeken, meten en analyseren. Het zijn de sleutelwoorden die leiden tot een sterke employer branding strategie voor de lange termijn.
  • Creatief concept – Het vertalen van de strategie naar creatieve uitgangspunten en het ontwikkelen van beeldmateriaal met de juiste tone-of-voice.
  • Media & middelen – Wij toveren het creatief concept om tot een juiste mix van mediakanalen en marketingmiddelen. Die doelgroep gaan we bereiken!
  • Uitvoering & evaluatie – Wij gaan live! Waar nodig sturen we bij. Uiteraard blikken we samen terug op de resultaten.

“Door één ochtend te brainstormen over de doelgroep, ons bedrijf en ons product kon Marksmen binnen 1 uur een concept campagne tonen. Het was verassend hoe goed dit al aansloot. Wij hebben nog kleine aanpassingen gedaan en konden toen meteen al live!”

Marloes van der Weide
Talent Manager bij Appronto

Marksmen heeft alle kennis onder één dak.
Start je groei vandaag.