Wat wij doen

Job Marketing

Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de ongekende strijd op de arbeidsmarkt. We leven inmiddels al enige tijd in een zogeheten kandidatenmarkt. Werkgevers proberen van alles, maar toch blijven de juiste kandidaten uit. Herkenbaar? Laat Marksmen jou helpen. Onze campagnes zijn vindingrijk, relevant en extreem resultaatgericht. Job performance marketing, zo zou je het kunnen noemen.

Job Marketing

Vis in de juiste vijver.

De gewenste doelgroep bereiken is één, maar ze verleiden om daadwerkelijk te solliciteren is een tweede. Het overgrote deel – minimaal 60% – van de Nederlandse beroepsbevolking bestaat uit latent werkzoekenden. Deze groep is passief op zoek, oriënteert zich rustig en gaat niet over één nacht ijs. En dus vissen de meeste bedrijven in de beperkte vijver met actieve baanzoekers. Wat nu? Onze wapenkamer gaat je verder helpen. Branding, marketing, campagnes, sourcing, tech & data: welkom bij Marksmen!

Waarin maken wij het verschil?

Snelheid in dienstverlening

Het Marksmen-team is topfit en razendsnel. Klanten bewieroken ons tempo, al zal dat nooit ten koste gaan van onze kwaliteit of het resultaat. Wij houden die stip aan de horizon, zelfs als de Martinitoren daarin ontbreekt.

Focus op cost per hire

Meten = weten. Omdat je het geld maar één keer kunt uitgeven, kun je dat beter meteen goed doen. Onze focus ligt op de cost per hire: de totale kosten van je recruitmentproces gedeeld door het aantal aangenomen medewerkers. Samen winnen we in tijd én geld.

Slimme campagnes op basis van KPI’s

Onze formule slaagt overal. Of je nou een vraagstuk hebt in de zorg, IT, uitzendwereld, autobranche of overheid: onze op maat gesneden campagnes vinden de juiste kandidaten. Wij kijken verder dan alleen de vacature en nemen alle facetten van job marketing mee.

Tooling om je vingers bij af te likken

Onze tooling, waaronder de feedmanager, is uniek en onomstreden. We zijn en blijven trendsetters. We geven niet alleen inzicht in data, maar maken het bewerken, dupliceren, bewerken, verbergen en verwijderen van je vacatures.

Meer weten over onze Feedmanager? Klik hier.

Waar maken wij het verschil? Overal.

Marksmen heeft alle kennis onder één dak.
Start je groei vandaag.