Wat wij doen

Talent sourcing

Marksmen is een ideale samenwerkingspartner voor de lange termijn, zodat we onze meerwaarde uitvoerig en op diverse vlakken kunnen tonen. Maar wat als het even iets sneller moet? Geen probleem. Jij zoekt talent, wij zijn getalenteerd in sourcing – dé manier om te blussen als vacatures in brand staan. Met onze brede en diepgaande marktkennis accelereren we in het recruitmentproces, zonder dat het onpersoonlijk wordt. Integendeel.

Talent sourcing

Druk? Wij halen ‘m van de ketel.

Talent sourcing is een onderdeel van de werving- en selectiecyclus, waarbij online zoektechnieken worden ingezet om potentiële kandidaten te identificeren en benaderen. Waarin Marksmen verschilt met concurrenten? Enerzijds vanwege onze sterke adviserende rol en onze ervaring met een grote diversiteit aan klanten, sectoren en profielen, maar vooral omdat we versnellen als het proces erom vraagt. Toptalent gevonden? Dat is hét moment om door te pakken.

“Prettig contact met Marksmen gehad; niet opdringerig of anderzijds vervelend. Ook niet afwachtend of stil, gewoon lekker doorpakken. Marksmen had snel een aantal interessante partijen en kon goed uitleggen wat voor bedrijven dit waren. Binnenkort start ik bij één van deze partijen. Bedankt!”

Matt
Kandidaat

Geen optimisme, maar realisme

Een schaap met vijf poten bestaat niet. Wij zijn realistisch en kennen de arbeidsmarkt dusdanig, dat we een reëel beeld kunnen schetsen van de kans van slagen. We beloven geen gouden bergen, al vinden we die gouden kracht wél regelmatig. En moet het snel? Dan gaan we als de brandweer.

Relevante informatie van kandidaten verzamelen

Onze talent sourcers verzamelen essentiële informatie van geschikte kandidaten, waarmee (we bij) onze klanten vacatures invullen, pools opbouwen en arbeidsmarktinformatie verzamelen. Het eindresultaat is een shortlist met relevante, waardevolle kandidaatgegevens.

Technieken in sourcing, benadering en overtuiging

Er zijn genoeg lastige markten, zoals de zorg, handel en IT. Bij Marksmen geloven we in onze technieken die de juiste kandidaten niet alleen vinden, maar uiteindelijk ook overtuigen. Onze benadering is daarin vertrouwd, met een prettige en oprechte persoonlijke touch.

Partner in crime

Samenwerkingspartner. Sparringpartner. Kennispartner. Wij zijn in staat om op verschillende manieren toegevoegde waarde bieden. In sourcing zien we de kracht van de lange termijn, al laten we de manier van samenwerken aan jou. Ook wat de financiële afspraken betreft.

Marksmen schiet met scherp! Kandidaten die zij aanleveren zijn tot op heden allemaal door onze selectie gekomen. Wij verliezen hierdoor geen tijd met het interviewen van onbekwame kandidaten. Erg plezante samenwerking dus! In Marksmen I trust.

Maurice Heijligers
Head of development bij YoungOnes

Marksmen heeft alle kennis onder één dak.
Start je groei vandaag.