Wat wij doen

Tech & data consultancy

De basis van onze dienstverlening. Hier ligt onze kracht, waarin we onmiskenbaar uitblinken in snelheid. Bijna alles is meetbaar en zeker in recruitment zijn de mogelijkheden in en met data eindeloos. Wij maken informatie inzichtelijk, begrijpelijk én bruikbaar, zodat al onze klanten ermee uit de voeten kunnen. Beslissingen maken op basis van data is simpelweg de toekomst van werven.

Tech & data consultancy

Where there is data smoke, there is business fire’

Digitalisering, datagedreven werken, analytics. Hoe ver is jouw organisatie hierin? Wat consumentenmarketing betreft is het doormeten en vertalen van informatie bij de meeste bedrijven ingebouwd, maar bij (online) recruitment is dat aanzienlijk minder. Marksmen kan voor jou het verschil maken. Wij laten bedrijven verstandige keuzes maken op basis van relevante data, met behulp van moderne tooling.

 

Antwoorden op vragen

Hoe ziet jouw recruitmentproces eruit? Wat leveren campagnes op? Wat verwacht je het komende halfjaar? Wat voor kandidaten krijg je binnen? Weet je waar sollicitanten beginnen en afhaken op je pagina(’s)? Veel vragen. Wij geven de antwoorden die een nieuwe strategie vormen.

Wij laten ons graag uitdagen

Elke organisatie is anders en heeft te maken met verschillende vraagstukken op het gebied van werving en selectie. Maar hoe complex of uitdagend de vraag is, wij vinden een oplossing. We kijken naar de resultaten. Met die inzichten bewegen we door.

Korte lijnen die elkaar versterken

Het gros van het Marksmen-team bestaat uit techneuten. De lijnen van deze knappe koppen met hun collega’s van marketing, branding en sourcing zijn kort. Onze gebundelde krachten zorgen ervoor dat we elke klant kunnen laten accelereren. Hallo totaalpakket. Dag probleem!

De kennis, ervaring én tooling

Iets fancy in de markt zetten. Sexy maken. Smooth omlijsten. Dat kan, al draait het bij ons om de inhoud. Om de resultaten. Inzichten krijgen, een strategie bepalen en vanuit daar de markt op: op zoek naar talent. Inclusief feedmanager om vacatures centraal te beheren en een visueel dashboard om alle wervingsactiviteiten van je organisatie te bekijken.

Meer over het Dashboard en de Feedmanager

‘Het dashboard wordt nog altijd geheel naar onze wens ontwikkeld. Zo krijgen we altijd de inzichten die we nodig hebben om op aan te sturen. Marksmen kan alles maken wat we willen’

Marloes den Hartog – Pauw
Manager Recruitment (Capgemini)

Een totaalpakket om datagedreven keuzes te maken.

Marksmen gaat ervoor zorgen dat je data leert begrijpen. Wij hebben de juiste tools in huis om jouw recruitment-IQ op te schroeven. Ons einddoel? Klanten dusdanig helpen en vaardig maken, dat ze op eigen benen leren staan in het bij tijd en wijle ondoordringbare woud aan data. Zodat je niet langer verdwaald, maar de beste keuzes maakt. Welke vragen heb je? Welke uitdagingen liggen er? Uiteindelijk ga je de antwoorden zelf geven. 

In een notendop?

  • Data & tech in Jip & Janneke taal
  • Goed én snel doormeten
  • Inzoomen op de relevante vraagstukken
  • Geen uitdaging te groot
  • Op maat gesneden moderne tooling

Verander muren in deuren.

Marksmen heeft alle kennis onder één dak.
Start je groei vandaag.