Inspiratie

Even voorstellen: onze collega Janet!

7 maart 2024

Vandaag stellen we graag aan je voor: Janet van den Berg. Janet is onderdeel van Team Online en is Digital Recruitment Marketeer. Ze is veel in contact met onze klanten en staat met twee benen in de campagnes die we voor ze draaien. Deze vrolijke dame zien we (bijna) altijd met een lach op haar gezicht op kantoor. Maak kennis met Janet!

Hoi! Wie ben je?
Hoi! Ik ben Janet van den Berg en ik woon in Assen. Hier ben ik geboren en getogen. Op werkdagen breng ik mijn tijd door bij Marksmen, maar in mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriendinnen: dan drinken we een wijntje in de zon of maken we een fijne wandeling. Ook ben ik altijd te porren voor een potje padel. Ik ben creatief, ondernemend en zit eigenlijk altijd vol ideeën. Ik ga dan ook graag op avontuur en houd ervan om op reis te gaan en nieuwe natuur en culturen te ontdekken. 

Wat is jouw rol binnen Marksmen?
Binnen Marksmen ben ik Digital Recruitment Marketeer. Mijn rol omvat het volledige campagneproces, van concept tot optimalisatie en die veelzijdigheid maakt mijn werk zo leuk! Mijn grootste passie ligt in het creëren van unieke, creatieve campagnes die aansluiten bij het DNA van onze klanten en waarmee we de doelgroep weten te raken.

Hoe verliep jouw carrière voor Marksmen en hoe ben je uiteindelijk bij Marksmen terechtgekomen?
Voor mijn Marksmen carrière, heb ik een dikke drie jaar als marketeer op een vakantiepark op het mooie Ameland gewerkt. Hier heb ik alle facetten van het marketingvak aangeraakt, van design, social media tot e-mailmarketing en campagnes. Tot ik toe was aan een volgende stap. Een goede vriendin van mij, die toevallig bij één van de klanten van Marksmen werkt, zag een goede match tussen mij en het bedrijf. Ze bracht ons in contact en voilà, de rest is geschiedenis! Nu ben ik met veel enthousiasme onderdeel van het Marksmen-team!

En wat wil je graag bereiken met en binnen Marksmen?
Ik wil samen met het team blijven streven naar de beste resultaten voor onze klanten. Ik krijg er super veel energie van om samen een goede campagne neer te zetten. Ik wil niet gaan voor dertien in een dozijn campagnes, maar iets neerzetten dat opvalt: zo’n campagne die je ziet en waarvan je denkt ‘’vet, wie heeft dat gemaakt?’’. Hierbij vind ik het belangrijk dat iedereen in het team doet waar die goed in is en kan vlammen met diens talenten.

Klinkt goed! En wat vind je leuk aan je werk?
Dat het zo veelzijdig is! Ik ben betrokken bij het volledige klantproces en kan onze klanten echt vanaf het begin hierin begeleiden. Ik vind het leuk dat dit veel vlakken binnen online marketing raakt. Van consultancy tot het opzetten van mediaplannen en het draaien en optimaliseren van campagnes. Bovenal hebben we een heel leuk en gezellig team, op de werkvloer maar ook zeker daarbuiten.

En om je nog wat beter te leren kennen: Als je een gave mag kiezen om te hebben, welke zou dat dan zijn?
Dan zou ik mezelf heel graag willen kunnen teleporteren. Het lijkt me heerlijk om een middagje in de zon in Spanje te kunnen doorbrengen, vooral in die gure wintermaanden. Of dan kan ik snel een bezoekje brengen aan vriendinnen die niet bij me om de hoek wonen!

Laatste vraag: Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Ohh, ik kan altijd wel eten. En dan het liefst een warme maaltijd! Of maak me wakker met een vliegticket naar een mooie bestemming. Dan pak ik gelijk mijn koffers en spring ik in het vliegtuig.

Lees verder