Inspiratie

Even voorstellen: onze collega Nynke!

8 maart 2021

Aangenaam!
Mijn naam is Nynke, een Friezin van 30 jaar die inmiddels alweer 13 jaar in Groningen woont. Ik ben op 1 februari gestart als Digital Recruitment Strategist bij Marksmen.

Mijn achtergrond
is divers, zowel op studie- als werkgebied. Na het afronden van studies in HRM, Bedrijfskunde en Strategisch Innovatie Management, ben ik de online marketing wereld ingerold. Na jaren als consultant voor mooie partijen te hebben gewerkt, ben ik mij meer gaan richten op het vakgebied gelinkt aan mijn Masterstudie. Na ervaring te hebben opgedaan als Innovatie consultant, vond ik het tijd om deze verschillende werelden met elkaar te combineren; bij Marksmen!

Waarom Marksmen?
Ondernemerschap zit in de familie, zo ook ergens in mij. Bij Marksmen krijg ik de kans om dit te ontdekken, omdat ik alle ruimte krijg om mijn rol zelf vorm te geven. Ik kan projecten starten die ik belangrijk vind en pionieren waar ik maar wil. Marksmen heeft hierin alles wat ik zoek. Daarnaast heb ik slimme en ambitieuze collega’s, die klanten gelukkig willen maken en willen innoveren. Hoe mooi is het om mee te kunnen groeien met zo’n jong en nu al succesvol bedrijf? Een kans die ik niet voorbij kon laten gaan!

Wat ik wil bereiken?
Groei! Ik wil samen met mijn collega’s aan iedereen laten zien wat we kunnen! Onze diensten zijn in veel markten nodig. Ik wil in de komende jaren graag het portfolio nog verder verbreden, zodat je straks helemaal niet meer om ons heen kunt 😉

Nog een beetje over mijzelf?
In mijn vrije tijd teken en schilder ik portretten, schrijf ik een boek en luister ik graag naar podcasts! Daarnaast mis ik in deze (Corona) tijd de sportschool, waar ik graag fitness, maar ook les geef in GRIT. Ik heb er sinds vorig jaar ook een nieuwe hobby bij: motorrijden! Ook kijk ik, na in de eerste instantie enig verzet, erg graag naar Formule 1. Als de wereld weer “opengaat” ga ik ook graag op reis en hoop ik ook snel weer op een snowboard te staan. Ik kan daarnaast ook niet wachten om weer fysiek collega’s en klanten te ontmoeten! Tot die tijd maak ik graag digitaal kennis, dus mocht je meer willen weten: neem gerust eens contact op!

Lees verder